Alte produse.php

A Small, Fast, USB Powered All-in-One Analyzer

PHOTON+ face din orice PC un instrument pentru analizarea calitatii portabil pentru mai multe canale de masurare a vibratiilor. Alimentat printr-un port USB 2.0, PHOTON+ se poate incarca de la o baterie de laptop astfel incat sa il puteti lua peste tot.


Denumire produs: DeltaTron Pressure-field 1/4 inch Microphone - Type 4944A
Descriere produs: Type 4944A este un microfon sudat cu laser la un DeltaTron 1/4 inch preamplificator. Preamplificator se conecteaza la inputul conditionat CCLD si suporta EE P 1451.4. (TEDS / SMART). Acest lucru face posibila configura calibrarea sensibilitatii acestuia in mod automat pe o IEEE P1451.4 care suporta front-end.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: High-level Pressure-field 1/4 inch Microphone - Type 4941
Descriere produs: High-level Pressure-field 1/4 inch Microphone este special concepute pentru masuratori de nivel foarte inalt in gama de frecvente de la 4Hz la 20 kHz. Microfonul poate fi expus la presiune maxima de 201 dB de varf.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Prepolarized Pressure-field 1/2 inch Microphone - Type 4947
Descriere produs: Prepolarized Pressure-field 1/2 inch Microphone - Type 4947 este optimizat pentru masuratorile de cuplare, de exemplu, in legatura cu telefon si testarea auditive. Este prepolarizat, ceea ce permite conectarea la input condi?ionat CCLD.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Prepolarized Diffuse-field 1/2 inch Microphone 3/4 - Type 4942
Descriere produs: Prepolarized Diffuse-field 1/2 inch Microphone 3/4 - Type 4942 este optimizat pentru masuratori generale random-incidenta si pentru masuratori standardizate de zgomot, in conformitate cu standardele ANSI. Fiind si prepolarizat se poate conecta la input conditionat CCLD.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: 1/4 inch Prepolarized Free-field TEDS Microphones - Type 4954-A si Type 4954-B
Descriere produs: 1/4 inch Prepolarized Free-field TEDS Microphones - Type 4954-A si Type 4954-B sunt traductoare complete de sunet, fiecare constand dintr-un 1/4 inch prepolarizat Freefield Microfon sudate la o 1/4 inch DeltaTron preamplificator.Traductoare poate fi conectat la orice intrare CCLD si sprijin IEEE P1451.4 V0.9 TEDS (Electronic Data Transducer Sheet).

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Free-field 1/4 inch Microphone - Type 4939
Descriere produs: Free-field 1/4 inch Microphone este special conceput pentru masuratori la nivel inalt si de inalta frecventa. Folosind diafragma din otel inoxidabil si grila de protectie, microfonul este optimizat pentru a rezista mediilor dure si este capabil de a lucra la temperaturi ridicate - pana la 150 ° C (302 ° F).

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Diffuse-field 1/2 inch Microphone - Type 4943
Descriere produs: este optimizat pentru masuratori generale random-incidenta si pentru masuratori standardizate de zgomot, in conformitate cu standardele ANSI.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Human Vibration Analyzer - Type 4447
Descriere produs: Human Vibration Analyzer 4447 este un sistem portabil proiectat pentru cei care doresc sa monitorizeze si sa reduca expunerea la influente potential daunatoare ale vibratiilor si pentru a asigura conformitatea cu directiva UE.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Impedance Tube Kit - Type 4206, 4206 A, 4206 T
Descriere produs: Oferim o gama completa de tuburi pentru materialele acustice de testare a masuratorilor , cum ar fi coeficientul de absorbtie a sunetului, coeficientul de reflexie, impedanta acustica si admitanta, si coeficientul de pierdere la transmisie.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Mini-shaker — Type 4810
Descriere produs: Mini-Shaker 4810 este de tip electrodinamic cu un magnet permanent de camp. Aceasta este mai potrivit ca generator de forta motrice in masuratorile de impedanta mecanica in cazul in care doar forte mai mici sunt necesare. De asemenea, poate fi utilizat pentru calibrarea vibratiilor traductoarelor, atat pentru a determina sensibilitatea lor, prin comparatie cu un standard de accelerometru, precum si raspunsul lor de frecventa, pana la 18 kHz.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Source - Type 4224
Descriere produs: Sound Source Type 4224 este in mod specific proiectat pentru masurarea acusticii cladirii, cum ar fi reducerea indicelui de zgomot, izolare fatada, timpul de reverberatie si de absorbtie.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: The Falcon Range 1/2inch Microphones - Types 4188 pana la 4193
Descriere produs: Microfoanele Falcon Range sunt sase noi microfoane de inalta calitate, 1 / 2 inch diametru de precizie al condensatorului de microfoane. Acopera cerintele pentru liber-, aleatoriu si camp sub presiune ale masuratori.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Intensity Probe Kit — Type 3599
Descriere produs: Special conceput pentru utilizare cu analizorul de intensitate a sunetului, setul include Remote ControlUnit ZH0632 and 1/2 Sound Intensity Microphone Pair Type 4197 care permite masuratori intre 20 Hz si 6,3 kHz.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: 1/8inch Pressure-field Microphone - Type 4138
Descriere produs: Tipul 4138 este 1/8inch Pressure-field Microphone special conceput pentru masuratori de nivel inalt, inalta frecventa si pentru a fi utilizat in situatiile in care spatiul este limitat.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Intensity Calibrator - Type 3541
Descriere produs: 3541 permite calibrarea intensitatii instrumentelor de masurare prin utilizarea unui cuplaj conceput special pentru calibrarea intensitatii sunet. Microfoanele Intensityprobe sunt pozitionate in cuplare, care, in colaborare cu pistonphone, simuleaza un sunet avion propagandu-se de-a lungul axei de proba.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Exhaust Noise Inspector - Types 3638 A si 3638 B
Descriere produs: Exhaust Noise Inspector este un sistem complet all-in-one proiectat pentru masurarea automata a nivelurilor exterioare de sunet, de la vehiculele rutiere in conditii stationare, in acelasi timp cu detectarea RPM. Nivelul de zgomot si RPM motorului sunt masurate cu aceeasi microfoane.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Artificial Ears - Types 4152 si 4153
Descriere produs: Artificial Ears Types 4152 si 4153 au fost proiectate pentru masuratori in domeniile audiometrice si conexe. Acestea permit masuratori electroacoustice pe casti inserate sau casti care urmeaza sa fie testate în conditii bine definite acustic, care sunt de mare importanta pentru compatibilitatea modelelor diferite si reproductibilitatea masuratorii.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Intensity Probe Kit for 2260 - Type 3595
Descriere produs: Tipul 3595 are doua microfoane pentru masurarea intensitatii sunetului. Special concepute pentru utilizarea cu Investigator 2260 Hand-held Sound Intensity System, setul include 1/2 Sound Intensity Microphone Pair Type 4197 care permite masuratori intre 20 Hz si 6,3 kHz.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Noise Monitoring Terminal Plus - Type 3639-E si Type 3639-G
Descriere produs: Noise Monitoring Terminals Type 3639 sunt o gama puternica, modulara, cu terminale de monitorizare a zgomotului, optimizat pentru utilizarea în aer liber.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Hydrophones Types 8103, 8104, 8105 si 8106
Descriere produs: Hidrofoane sunt traductoare apa-sunet calibrate individual care au o frecventa de raspuns si sunt omnidirectionale peste o gama larga de frecvente.

Pentru documentatie click download


Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente