Modal Exciters

AFICO va pune la dispozitie o vama variata de produse, care sa indeplineasca criteriile clientilor nostri.
Denumire produs: Vibration Exciter - Type 4809
Descriere produs: Vibration Exciter Type 4809 este un instrument mic versatil, cu o performanta impresionanta. Materiale de inalta calitate asigura fiabilitatea pe termen lung de constructie, si rezultatele controlului de calitate stricte in concordanta cu inalta performanta .

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Modal Exciter - Types 4827 and 4828
Descriere produs: Proiectat pentru aplicatii solicitante de testare modala pentru structuri mari, Modal Exciter electrodinamic 4827 si 4828 ofera operare precisa, stabila si de incredere, si de lunga durata.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Modal Exciter - Type 4824
Descriere produs: Excitatorul modal 4824 ofera precizie, incredere si operatii stabile de lunga durate. Materialele de inalta calitate si un control al calitatii de inalta performanta este cel mai indicat pentru toate testele modale experimentale.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: DC Static Centering Unit Type 1056
Descriere produs: A fost construit pentru a lucra impreuna cu Excitatoarele Modale 4824, 4825, 4826, 4827 si 4828 si amplificatoare de putere compatibile.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Force Transducer/Impact Hammer Type 8203
Descriere produs: Este un kit unic de testare creat pentru utilizarea la structuri delicate si usoare. Poate fi conectat cu hummer kit pentru testarea impactului sau cu un excitator de putere mai mica.

Pentru documentatie click download


Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente