Sisteme de calibrare

Specializata in domeniul calibararii, AFICO va pune la dispozitie cele mai noi sisteme de calibrare care asigura calitatea produselor. Pentru noi, a devenit importanta satisfacerea nevoilor clientilor nostri, si pentru acest lucru va oferim cele mai bune sisteme de calibrare.
Denumire produs: Hydrophone Calibrator - Type 4229
Descriere produs: Hidrophone Calibrator Type 4229 este o sursa de precizie, de inalta presiune a sunetului. Acesta ofera o metoda rapida si usora de calibrare a sistemelor de masurare de sunet care utilizeaza Hidrofoane Bruel & Kjaer, in aer.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Intensity Calibrator - Type 4297
Descriere produs: Sound Intensity Calibrator Type 4297 este utilizat pentru calibrari pe loc ale presiunii sunetului si verificare a indicelui de intensitate a presiunii-reziduale. Caracteristica cea mai importanta si unica este ca nu este necesar sa se demonteze sonda de sunet de intensitate pentru calibrare.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Sound Calibrator - Type 4231
Descriere produs: Calibrator de sunet 4231 este o sursa de sunet la indemana, portabila pentru calibrarea de sonometre de nivel si alte echipamente de masurare a sunetului.Calibratorul este foarte robust si stabil, si in conformitate cu EN / IEC 60942 Class LS si Class 1, si ANSI S1.40-1984.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Multifunction Acoustic Calibrator Type 4226
Descriere produs: Multifunctionalul Calibrator Acustic 4226 va permite sa verificati functionarea corespunzatoare a microfoanelor, sonometrelor de nivel si alte instrumente.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Calibration Exciter - Type 4294
Descriere produs: Calibratorul Exciter 4294 este un mic, la indemana, contine vibratii de referinta sursa. Acesta este destinat pentru calibrari si verificari ale sistemelor de masurare vibratii, monitorizare si de inregistrare.

Pentru documentatie click download

Denumire produs: Reciprocity Calibration System - Type 9699, 5998
Descriere produs: Este usor de folosit si controlat prin intermediul unui PC. Masuratorile si datele calibrarii sunt memorate pe hard disk sau pot fi printate. Frecventele sunt cuprinse intre 20 Hz si 25kHz. Dispune de un microfon unic pentru detectarea vibratii si zgomot ambiental.

Pentru documentatie click download


Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente