Aerospace

Activitati principale

Proiectarea si dezvoltarea de timeframe-uri pentru aeronave moderne necesita un inginer "right-first-time". Recunoscand ca buna calitatea, concentrarea, timpul si eficienta testarii sunt critice pentru reusita unui proiect, AFICO prin intermediul Brüel & Kjær furnizeaza ingineriei inalta calitatea, user-frindly, test performante, analize ale calitatii etc.
Ca partener, Brüel & Kjær ofera companiilor de aeronave un mare ajutor in privinta proiectarii, reduce timpul de dezvoltare si sustine principiile lor.


Airframes

hello

Folosirea compozitilor in noile fuselaje, aripi ale aeronavelor, aduce un beneficiu semnificativ notiunii de usor, structura subtire ale noile produse.
Aceasta schimbare radicala de design aduce de aseamenea multe provocari in domeniu ingineriei. Acestea includ schimbari fundamentale pentru calcularea aeroelasticitatii, performantei aeronavelor (greutate si putere), pierderi de transmisie si multe altele.
Testarea la criterii inalte de asemenea are o mare importanta deoarece pe baza testelor se furnizeaza informatii ce vor duce la un model viabil.

Cu atatea componente, parti interesate si domenii implicate, precizia si masuratorile viabile sunt esentiale pentru verificarea design-ului, rezolvarea problemelor si aprobarea unui produs final intr-un timp relativ scurt fara insa a compromite siguranta si comfortul. Principalul nostru scop este furnizarea de unelte necesare pentru masuratori rapide, usoare si viabile, si de a valida criteriile de calitate si performanta. » Read MoreAero Engines

hello

Provocarile cu privire la motoarele aeronavelor cresc pe masura ce nevoile pentru reducerea sunetului, eficienta, greutatea si nu in ultimul rand siguranta devin un necesar tot mai strident. Noile motoare au ca cerinte: mai rapide, mai sigure, mai usoare si mult mai eficiente - toate astea incadrandu-se in bugetul de dezvoltare.

Dezvoltarea si testarea motoarelor ce indeplinesc calitatile enumerate mai sus necesita unelte rapide si precise care acopera intreg procesul de design si certificari. Pentru acest lucru va punem la dispozitie cele mai noi unelte de inalta performanta pentru a combate ultimele provocari in materie de zgomot si vibratie. Aceste unelte sunt o combinatie unica intre expertizele tehnice ale celor mai buni ingineri ai domeniului si feedback-ul vostru pentru a satisface nevoile clientilor - de la senzori la puncte de decizie.

Se ofera solutii pentru:
• Asigurarea calitatii pentru un material mult mai usor folosit in aplicatii prin testare modala
• Imbunatatirea calitatii si a eficientei testelor in materie de motoare
• Sisteme de dezvoltare si masurare pentru noile motoare optimizate impotriva zgomotului
• Monitorizarea in timpul zborului cu accelerometre de inalta calitate, rezistente la temperaturi ridicate.
» Read More

Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente