Airports

Activitati principale

Un alt scop al nostru este ajutarea aeroporturilor in cresterea lor economica si profesionala prin minimizarea efectelor lor asupra mediului si construind o comunitate puternica de parteneri.

Lucram de aproape cu clientii nostrii din 230 de aeroporturi de pe 5 continente, ajutandu-i sa combata provocarile legate de mediu, din prezent si viitor. Oferim industriei cele mai performante pachete de produse si solutii, iar in momentul de fata ne-am extins activitatea la managementul calitatii aerului si emisiile de carbon.

Aeroporturile se confrunta cu o serie de constrangeri ale mediului si anume: zgomot, calitatea aerului si a apei din zona locala, schimbari de vreme, managementul deseurilor etc. In mod normal aceste lucruri impiedicau dezvoltarea aeroporturilor insa acum noile produse si tehnologii ofera o solutie perfecta impotriva acestor constrangeri.


Managementul zgomotului

hello

Noise is the most pressing issue at airports and any significant development at an airport needs to consider the corresponding change in noise impact. Most airports have noise abatement policies that restrict operations in order to limit the noise impact. Our solutions link positional data from radars to information about each aircraft operation to actual noise levels measured on the ground. Our systems know where aircraft are, what they are, who is operating them and how much noise they make every time they arrive and depart the airfield.
» Read MoreManagementul emisiilor de carbon

hello

Desi zgomotul este cel mai proeminent ce afecteaza mediul, calitatea aerului si emisiile de gaz devin un factor la fel de important care trebuie guvernat cu atentie. Desi nu exista o legislatie pentru aeroporturi, calitatea aerului local este guvernata de Legislatia nationala a calitatii aerului si emisiile de gaz pot fi parte a unei polite de schimbare a climatului.
Tocmai din acest motiv, am dezvoltat cu grija o serie de echipamente si sisteme care va vor ajuta sa tineti sub control emisiile de gaz si calitatea aerului.
» Read MoreAngajamentul fata de mediu

hello

Guvernarea impactului pe care il are un aeroport asupra mediului, este o sarcina complexa, avand o multitudine de parti interesate care trebuiesc informate in mod constant.
Cea mai buna solutie in acest caz este o colaborare stransa pentru a diminua impactul asupra mediului si tot odata prin intelegerea unor intrebari precum : cum si de ce functioneaza un aeroport in modul in care functioneaza.
Partile interesate se intind de la managementul intern al aeroportului, piloti, linii aeriene si proprietari de aeronave, pana la reglementarile guvernamentale si cel mai important comunitatile din jurul aeroporturilor.
» Read More

Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente