Defence

Activitati principale

Performance, Reliability, Monitoring

Brüel & Kjær furnizeaza industriei de aeronave si aparare, uneltele si sistemele necesare pentru a masura si valida parametrii zgomotului si vibratiilor pentru a asigura viabilitatea si inalta performanta a echipamentelor militare, instrumentelor si vehiculelor in timp ce rezista la conditii extreme.

De altfel, ne-am specializat in sisteme care in mod activ monitorizeaza si raporteaza nivelul zgomotului si vibratiilor in timpul diverselor operatii, atat in zona de lucru cat si in mediu inconjurator, pentru a ajuta la reducerea neplacerilor provocate de abaterile de zgomot si vibratie si de a imbunatatii programele guvernamentale.
Oferim sectorului de aparare nationala si internationala solutii care se supun standardelor industriei comune, ca de exemplu MIL-810, NATO STANAG 1136 si AS/EN9100.

Siguranta si Sanatatea

hello

Accidentele, reclamatiile si litigiile sunt la fel de relevante privind industria aparatii ca si in oricare alta. Cu instrumentele oferite de noi, o organizatie militara poate identifica daca intr-o zona de inalt risc, unei persoana ii este permis sa lucreze si pentru cat timp. Masuratori speciale si modelarea pot de asemenea sa ajute sa se determine ce tip de protectie, amortizare si elemente de design sunt necesare pentru a imbunatatii mediu de lucru.
» Read MoreAsigurarea performantelor

hello

Aplicatiile folosite in aparare cer o performanta ridicata in conditii de mediu extreme.
Chiar daca astfel de cazuri pot fi simulate prin realitatea virtuala, aceste modele trebuie sa fie validate prin teste de prototipuri.

Pentru aceste lucruri, sunt folosite un pachet de Teste Structurale integrate.
» Read MoreDurata de viata a produselor

hello

Personalul militar trebuie sa aiba increderea ca materialele extrem de periculoase sunt depozitate in siguranta si transportate fara a le afecta performatele, sau daca la componentele de bord sau de sisteme rezista la conditii extreme. Pentru a realiza acest lucru, ei trebuie sa execute in mod constant teste de vibratii, temperatura, altitudine si umiditate.
Prin Brüel & Kjær va oferim o serie de solutii care va asigura ca orice, de la cel mai mic declansator pana la cele mai mari rachete pot fi concepute astfel incat sa fie transportate, depozitate si folosite in siguranta.
» Read MoreIdentificare surselor de zgomot

hello

Zgomotul are un impact major asupra multor aspecte legate de vehiculele militare - de la sanatatea echipajului si discretia necesara in acest domeniu pana la mediu inconjurator intr-o zona non-combat.
Identificare sursei unui anumit tip de zgomot poate fi o adevarata provocare, iar conditiile in care vehiculele militare opereaza maresc considerabil aceasta provocare.
Pentru astfel de probleme exista o gama larga de solutii orientate spre client, variind de la cele mai simple masuratori ale nivelului de sunet, pana la cele mai sofisticate sisteme de microfonie.
» Read MoreAsigurare antifonica

hello

Avand in vedere ca detectia acustica si tehnicile de identificare evolueaza asa trebuie sa se intample si cu strategiile de acoperire. Pentru a mentine discretia acustica, toate sursele de zgomot ale unei nave sau ale unui vehicul aerian trebuie luate in considerare.

Vasta experienta a lui Brüel & Kjær in acustica subacvatica si acustica aeronavelor si prprietatile de raspuns la soc combinate cu solutiile de testare subacvatice pot fi folosite in aplicatii specifice sarcinilor pentru investigare analiza si indentificarea surselor de zgomot pt validarea designe-urilor avansate
» Read More

Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente