Telecom si Audio

Activitati principale

Platforme precum telefoanele Smart, comunicarea hands-free si dispozitivele telecoil imping evolutia lucrurilor si face industria sa caute mai multe inovatii si comoditati. Asadar, pentru fabricantii de telefoane, casti, microfoane si hearing-aids, o constanta dezvoltare a tehnologiei este necesara pentru a supravietui.

Brüel & Kjær furnizeaza toate utilitatile pentru clientii Telecom& Audio - de la traductoare la masuratori, analiza si raportare. De la o gama larga de produse individuale, sisteme integrate sau customizate - inginerul audio poate gasi cele mai bune unelte pentru o evaluare cat mai cuprinzatoare a dispozitivelor electroascutice:
• O platforma dedicata care include cuplare, microfoane, amplificatoare, analizoare, etaloane, surse de sunet, si masuratori si analize software.
• Teste standart specializate pentru toate tipurile de tehnologii de comunicare, incluzand GSM, UMTS, AMPS, CDMA, W-CDMA, Bluetooth si VoIP
• Simulatoare exceptionale pentru ureche si gura pot fi gasite in laboratoarele industriilor conducatoare

Sisteme de entertainment


hello

Difuzoarele si sistemele de entertaiment se gasesc acum in aproape orice: telefon, masina, TV, casti, calculatoare, jucarii, sisteme de anunt public, cinema-uri si lista poate continua.

Masurarea calitatii sunetului ne ajuta sa asiguram ca preferentile clientilor sunt intotdeauna indeplinite si furnizeaza un mod de a diferentia produsele.
» Read MoreHearing Aids

hello

Design-eri de Hearing aid trebuie sa ia in consideratie o lista lunda de asteptari si de provocari printre care:
• Imbunatatirea inteligibilitatii sunetului la vorbire
• Reproducerea sunetului naturii
• Sa faca sunetele joase usor de perceput
• Sa asigura ca zgomotele inalte sa nu devina incomfortabile
• Asigurarea reproducerii optime a muzicii
• Imbunatatirea perceptiei utilizatorilor asupra propriei lor voci
» Read MoreTelefoane

hello

Telefoanele moderne nu sunt aceleasi cu cele pe care le foloseau bunicii nosti. Progrese majore in tehnologie au introdus inovatii precum : telefoane mobile ultra-subtiri sau ultra-mici, touch screens, comunicarea 3G si 4G, WEP, WPA, conferintele, Bluetooth, VoIP si playere integrate si PDA-uri.
Pentru a raspunde unor astfel de provocari, furnizam companiilor Telecom un set de echipamente de inalta calitate, testate si integrate.
» Read More

Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente