Energia vantului

Activitati principale

Turbinele de vant sunt o investitie mare si costisitoare care necesita monitorizare riguroasa la fiecare stagiu, de la design si dezvoltare la producere si utilizare. Constrangerile aplicate proceselor R&D cer o acuratete mare si concisa de strangere a datelor pentru a asigura eficienta si longevitatea.

Odata operatioanala, maximizarea eficientei presupune minimizarea costurilor de reparare, rezolvarea problemelor rapid si optimizarea sursei de energie - toate astea mentinand o relatie buna cu comunitatea.

Gama noastra de solutii pentru masurarea sunetului si vibratiilor intinde intreg lantul de micro-traductoare pana la analize software puternice. Cu o extinsa selectie de controllere, amplificatoare si excitatoare, echipamentul Brüel & Kjær suporta testele de durata asupra celor mai mici componente ca si asupra unitatilor asamblate.

Ferme eoliene de monitorizare a zgomotului


hello

Nivelele inalte de zgomot pot duce la limitarea energiei la iesirea din sistem, in timp ce un zgomot mult prea "relaxat" poate cauza conflicte in comunitatea locala.
Oricare ar fi circumstantele, culegerea de data operationale de incredere este cheia pentru optimizarea energiei in timp ce minimizam problemele.
» Read MoreUnelte de testare a zonei pentru turbinele de vant

hello

Zgomotul joaca un rol important care se afla in crestere in energia vantului, asa ca intelegerea ca reducerea zgomotului este un factor critic in cercetare, dezvoltare si functionare.

Unelte corespunzatoare sunt necesare pentru a localiza si a evalua zgomotul din fiecare aspect al unui design de turbine - de la palete pana la nacelele de izolatie.
» Read MoreTestarea la vibratii a componentelor turbinei eoliene

hello

Siguranta si o intretinere de low cost sunt factori importanti in guverarea profitabilitatii turbinelor de vant, in timp ce reparatiile sunt de prohibitiv scumpe. In timp ce componente ca nacelele electronice sunt supuse la vibratii substantiale, o proasta functionare si esecul pot rezulta usor.
» Read More

Cele mai recente produse

Cele mai recente evenimente